Opis kapacitet ZDIS: Terme Ptuj

Apartma se nahaja se v naselju apartmajev Term Ptuj, v Vili Soča, v pritličju četvorčkov.

Potrebujete posteljno perilo (rjuhe in prevleke za vzglavnike ter odejo), kuhinjske krpe, brisače in čistila.

 

Napotki ob prihodu

Vstop v apartma je na dan menjave možen od 12. ure dalje. Ob prihodu se z napotnico zglasite v recepciji Grand hotela Primus, kjer prevzamete ključe in vstopnice za bazen. Kopanje je omogočeno v Termalnem parku Terme Ptuj.

 

Napotki ob odhodu

Apartma je na dan odhoda potrebno zapustiti do 10. ure. Ključe apartmaja je potrebno vrniti na recepcijo Grand hotela Primus.

Pred odhodom temeljito očistite vse prostore, posebej še hladilnik, ki ga ni potrebno odklopiti. Uporabite čistila, da bodo prostori bleščeči tudi ob prihodu naslednjega gosta!

Ob prihodu oz. odhodu je potrebno obvezno izpolniti primopredajni zapisnik. V njem je potrebno navesti vse morebitne napake, ki so ugotovljene v času bivanja (manjko drobnega inventarja, okvare na pohištvu, opremi, aparatih).

Primopredajni zapisnik morajo uporabniki vrniti na sedež Društva.

Prosimo, da v apartmaju uporabljate copate, saj s tem podaljšamo življenjsko dobo laminatu. Pohištva ne prestavljajte, enako velja za TV in drug inventar.

 

Plačilo turistične takse

  • Po 27. členu Zakona o spodbujanju razvoja turizma v zvezi s plačevanjem turistične takse (Ur.l. RS, št. 2/04) so osebe na podlagi predložitve fotokopije odločbe pristojnega organa, iz katerega je razvidno, da je zavarovancu priznana invalidnost oziroma telesna okvara, ali fotokopije potrdila oziroma invalidskega mnenja pristojne komisije o ugotavljanju invalidnosti oziroma telesni okvari ali na podlagi članske izkaznice invalidske organizacije, oproščeni plačila turistične takse.

Neinvalidne osebe plačajo turistično takso na recepciji Grand Hotela Primus.

 

TERME PTUJ – VILA SOČA – APARTMA ŠT. G/03

Dostop v apartma v Termah Ptuj je primeren za invalide na vozičku!

 

Razpored prostorov:

  • hodnik,
  • kopalnica z wc-jem (tuš),
  • kuhinjska niša,
  • dnevni prostor,
    • v dnevnem prostoru je ena zakonska postelja.

Število ležišč: 2

Velikost apartmaja: 32,20 m²

Opis objektov je povzet iz zloženke ZDIS: "Objekti Zveze delovnih invalidov Slovenije za izvajanje programa "Ohranjevanje zdravja", ki je bila izdana januarja 2015. Ker se objekti obnavljajo sproti in se s tem lahko spreminja število ležišč v kapacitetah, DI MD ne prevzema odgovornosti za točnost podatkov navedenih v opisih kapacitet na tej spletni strani.

Objekti ZDIS so namenjeni izvajanju programa “Ohranjevanje zdravja”. Udeležba članov društva je v kapacitetah ZDIS na lastno odgovornost. Prepovedano je vodenje in bivanje domačih živali v vseh kapacitetah ZDIS! V apartmajih oz. hišicah ZDIS lahko biva le toliko oseb, kolikor je ležišč na voljo oz. kolikor je mest na napotnici.