Opis kapacitet ZDIS: vsi apartmaji v Termah Čatež

Napotki ob prihodu

Vstop v hišice je na dan menjave možen od 12. ure dalje.

Ob prihodu se z napotnico zglasite na recepciji kampa, kjer opravite prijavo in prejmete ključe hišice ter vstopnice za kopanje.

Kopanje je omogočeno vse dni v zimski Termalni rivieri, v poletnem času pa tudi na poletni Termalni rivieri.

 

Napotki ob prihodu

Hišico je potrebno na dan odhoda zapustiti do 10. ure. Ključe vrnete na recepciji kampa.

Pred odhodom temeljito očistite vse prostore, posebej še hladilnik, ki ga ni potrebno odklopiti. Uporabite čistila, da bodo prostori bleščeči tudi ob prihodu naslednjega gosta!

Ob odhodu je potrebno počakati oskrbnika. Primopredaja hišice mora biti opravljena ob prisotnosti oskrbnika in uporabnika.

Ob odhodu je potrebno obvezno izpolniti primopredajni zapisnik. V njem je potrebno navesti vse morebitne napake, ki so ugotovljene v času bivanja (manjko drobnega inventarja, okvare na pohištvu, opremi, aparatih).

Primopredajni zapisnik morajo uporabniki vrniti na sedež Društva.

 

Plačilo turistične takse

  • Po 27. členu Zakona o spodbujanju razvoja turizma v zvezi s plačevanjem turistične takse (Ur.l. RS, št. 2/04) so osebe na podlagi predložitve fotokopije odločbe pristojnega organa, iz katerega je razvidno, da je zavarovancu priznana invalidnost oziroma telesna okvara, ali fotokopije potrdila oziroma invalidskega mnenja pristojne komisije o ugotavljanju invalidnosti oziroma telesni okvari ali na podlagi članske izkaznice invalidske organizacije, oproščeni plačila turistične takse.
  • Neinvalidne osebe plačajo turistično takso na recepciji Term Čatež. V hišici je popolna oprema, vključno s KTV.Prosimo, da v hišicah uporabljate copate, da podaljšamo življenjsko dobo parketu. Pohištva ne prestavljate, enako velja za TV in drugi inventar.
  • Potrebujete posteljno perilo (rjuhe in prevleke za vzglavnike ter odeje), kuhinjske krpe, brisače, čistila in copate.

 

Bivanje v hišici

V času bivanja prevzemate polno materialno odgovornost za opremo in ves inventar v hišici, kakor tudi za vse aparature. Vse morebitne okvare na vodovodni in električni napeljavi takoj javite oskrbniku. Telefonske številke in podrobni podatki o dosegljivosti oskrbnika so navedene v prilogi napotnice.

 

Kratek opis hišic v Terme Čatež:

– s klikom na hišico odprete podrobnejši opis

ZIDANE ENONADSTROPNE HIŠICE – velikost vsake 46,90 m2:

ZIDANE PRITLIČNE HIŠICE – VELIKOST VSAKE 37,80 M2:

MONTAŽNE HIŠICE – velikost vsake 34,78 m2:

  • Hišica 117 – 4 ležišča
  • Hišica 118 – 4 ležišča
  • Hišica 119 – 4 ležišča

 

Preberete lahko še: