Opis kapacitet ZDIS: Rogaška Slatina

Napotki ob prihodu

Vstop v hišice je na dan menjave možen od 12. ure dalje. Ob prihodu se z napotnico zglasite v agenciji FLUCHER, Kidričeva ulica 14, 3250 Rogaška Slatina, kjer prevzamete ključe apartmaja in kopalne karte.

Delovni čas agencije:

  • vsak delavnik: od 8:00 do 16:00 ure,
  • ob sobotah od 9:00 do 12:00 ure,
  • v nedeljo in ob praznikih je agencija zaprta.

Prijavo in prevzem ključa apartmaja je potrebno opraviti na dan prihoda najkasneje do 16:00 ure. Po tej uri je agencija zaprta in tam ni nikogar!! V primeru kasnejšega prihoda jih je potrebno o tem predhodno nujno obvestiti (03/ 81 90 200) ter se dogovoriti za prevzem ključa.

 

Napotki ob odhodu

Apartma je na dan odhoda portebno zapustiti do 10. ure. Ključe apartmaja je potrebno vrniti na agencijo FLUCHER.

Pred odhodom temeljito očistite vse prostore, posebej še hladilnik, ki ga ni potrebno odklopiti. Uporabite čistila, da bodo prostori bleščeči tudi ob prihodu naslednjega gosta!

Ob prihodu oz. odhodu je potrebno obvezno izpolniti primopredajni zapisnik. V njem je potrebno navesti vse morebitne napake, ki so ugotovljene v času bivanja (manjko drobnega inventarja, okvare na pohištvu, opremi, aparatih).

Primopredajni zapisnik morajo uporabniki vrniti na sedež Društva.

 

Plačilo turistične takse

  • Po 27. členu Zakona o spodbujanju razvoja turizma v zvezi s plačevanjem turistične takse (Ur.l. RS, št. 2/04) so osebe na podlagi predložitve fotokopije odločbe pristojnega organa, iz katerega je razvidno, da je zavarovancu priznana invalidnost oziroma telesna okvara, ali fotokopije potrdila oziroma invalidskega mnenja pristojne komisije o ugotavljanju invalidnosti oziroma telesni okvari ali na podlagi članske izkaznice invalidske organizacije, oproščeni plačila turistične takse.
  • Neinvalidne osebe plačajo turistično takso v turistični agenciji FLUCHER, Kidričeva ulica 14, 3250 Rogaška Slatina.

 

Bivanje v apartmaju

Prosimo, da v apartmaju uporabljate copate, da podaljšamo življenjsko dobo parketu! Pohištva ne prestavljajte, enako velja za TV in drugi inventar.V kopalnici je avtomatski plinski bojler, ki pa se bo izklopil, kadar boste s tipko vklopili ventilator v kopalnici. Brez strahu, samodejno se bo spet vklopil, ko boste ugasnili ventilator.

Temperaturo v apartmaju regulirate s termostatom na steni poleg TV. V apartmaju je klima, ki pa je priključena le v sezoni.

Potrebujete posteljno perilo (rjuhe in prevleke za vzglavnike ter odejo), kuhinjske krpe, brisače in čistila.

 

ROGAŠKA SLATINA – VILA GOLF – APARTMA ŠT. 28

Apartma št. 28 je v 1. nadstropju Vile Golf in je dostopen z dvigalom. Apartma je primeren za bivanje 2. oseb.

Vhod z zadnje strani stavbe je primeren za invalide na vozičku. V stavbi je dvigalo!

 

Razpored prostorov:

  • hodnik,
  • kopalnica z wc-jem (tuš),
  • kuhinja z dnevnim prostorom,
    • v dnevnem prostoru je ena zakonska postelja.

Število ležišč: 2

Velikost apartmaja: 24,89 m²

Opis objektov je povzet iz zloženke ZDIS: "Objekti Zveze delovnih invalidov Slovenije za izvajanje programa "Ohranjevanje zdravja", ki je bila izdana januarja 2015. Ker se objekti obnavljajo sproti in se s tem lahko spreminja število ležišč v kapacitetah, DI MD ne prevzema odgovornosti za točnost podatkov navedenih v opisih kapacitet na tej spletni strani.

Objekti ZDIS so namenjeni izvajanju programa “Ohranjevanje zdravja”. Udeležba članov društva je v kapacitetah ZDIS na lastno odgovornost. Prepovedano je vodenje in bivanje domačih živali v vseh kapacitetah ZDIS! V apartmajih oz. hišicah ZDIS lahko biva le toliko oseb, kolikor je ležišč na voljo oz. kolikor je mest na napotnici.